Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Paljenjem božićnih ukrasa počela "Božićna priča na Zrinjevcu"

Božićna priča (1)
Foto:
1/6
PR
Autor
PR članak
03.12.2012.
u 09:19

Projekt „Božićna priča – najljepša božićna ulica“ natjecanje je domaćih i međunarodnih tvrtki u maštovitom i privlačnom osvjetljavanju gradskih ulica i kulturnih ustanova grada Zagreba koji je započet 2009. godine.

Svečanim paljenjem božićnih ukrasnih lampica večeras je službeno počeo „Advent u Zagrebu“ u organizaciji TZ-a Grada Zagreba i projekta „BOŽIĆNA PRIČA – NAJLJEPŠA BOŽIĆNA ULICA“. Projekt „Božićna priča“ pokrenut je da bi se potaknulo prigodno ukrašavanje grada, stvaranje posebnog božićnog ugođaja u središtu grada te širenje božićnog optimizma.

Antonia Radić, organizatorica i idejna začetnica projekta ¨Božićna priča – najljepša božićna ulica¨, Marlisa Fašaić, voditeljica posebnih projekata Turističke zajednice Grada Zagreba, svečano su upalile svijetleće blagdanske ukrase i otvorile Božićnu priču na Zrinjevcu.

Projekt „Božićna priča – najljepša božićna ulica“ natjecanje je domaćih i međunarodnih tvrtki u maštovitom i privlačnom osvjetljavanju gradskih ulica i kulturnih ustanova grada Zagreba koji je započet 2009. godine. Održava se već četvrtu godinu i potiče kulturu blagdanskog ukrašavanja grada. Projekt je zaslužan za ukrašavanje znamenitosti i ulica grada Zagreba te svojim primjerom potiče sve građane na blagdansko ukrašavanje vlastitih domova.

Prošle godine u projekt ¨Božićna priča – najljepša božićna ulica¨ agencije EX-ALTO su se kao prijatelji projekta između ostalih uključili Turistička zajednica Grada Zagreba, koja je uz park Zrinjevac ukrasila Žive jaslice na Kaptolu, Coca-Cola koja je u blagdansko ruho ¨odjenula¨ Gradsko kazalište Komedija, te Hoteli Baška koji su okitili zaštićeni drvored u Vukovaru.

Čitatelji Večernjeg lista u kreativnom će natječaju koji počinje 3.12. 2012. slati fotografije vlastitih kuća, dvorišta i domova te doprinijeti ozračju blagdanskog optimizma u cijeloj Hrvatskoj. Glavna nagrada je vikend u Nacionalnom parku Plitvička jezera, hotelu ¨JEZERO¨, a svi građani moći će izabrati najljepšu božićnu ulicu i znamenitost koju su ukrasili prijatelji projekta ¨Božićne priče“ glasujući na stranici:

www.bozicnaprica.com 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?