Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sinkronizirano klizanje

Pahuljice na glazbu Elvisa Presleya rasplesale 5000 gledatelja

Sinkronizirano klizanje
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
05.03.2014.
u 14:06

U Ledenoj dvorani Doma sportova 2. Trofej Zagrebačkih pahuljica pokazao svu virtuoznost i čari sinkroniziranih klizačica

Pred više od 5000 gledatelja u Ledenoj dvorani završio je 12. Trofej Zagrebačkih pahuljica u sinkroniziranom klizanju. Čak sedmi put zagrebački led osvojila je najbolja ruska seniorska ekipa Paradise, jedna od najboljih u svijetu, sa čak 220,54 boda. I srebro je otišlo u Rusiju, ekipi Tatarstan koja je skupila 190,18 bodova.

Hrvatske seniorke, Zagrebačke pahuljice s odličnim programom klizanim na kompilaciju pjesama Elvisa Presleya, rasplesale su Ledenu i osvojile broncu sa 103,29 bodova.

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

– Jako smo zadovoljne. Nakon 2009. godine opet smo prešli magičnu brojku od 100 bodova. To nam je bio cilj, nadam se da je publika bila zadovoljna, ali mi želimo i sigurno možemo još bolje. Imamo sada mjesec dana do Svjetskog prvenstva u Italiji popraviti neke detalje i nadamo se tamo biti još bolji – rekla je kapetanica Petra Pažin.

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Drugu broncu Zagrebačkim pahuljicama donijele su juniorke.

>>Sve sinkronizirano: u Ledenoj dvorani u petak i subotu 400 klizačica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije