Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera ispravci

P. Kovačević: Stavite ispravke izvan snage ili kaznite mene!

vijeće
ARHIV VL-A
17.01.2011.
u 16:51

Povjerenstvo koje je istraživalo nezakonite izmjene GUP-a 23. prosinca zahtijevalo je mišljenje mjerodavnog ministarstva

Pero Kovačević, potpredsjednik stranke HSP dr. Ante Starčević i vijećnik u Trnju, opet je pozvao gradonačelnika Milana Bandića, predsjednika Skupštine Borisa Šprema i ministra prostornog uređenja Branka Bačića da stave izvan snage ispravke kojima je mijenjan GUP. Ili neka Državno odvjetništvo, kojemu je prijavio nezakonite izmjene, procesuira njega i medije koji su to istraživali, pozvao je Kovačević.

Tomislav Saucha, predsjednik povjerenstva koje je istraživalo ispravke, kazao je da ne znaju koji potez povući te da su za savjet tražili mjerodavno ministarstvo. Zahtjev za mišljenje poslali su 23. prosinca i nadaju se što bržem odgovoru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije