Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utvrdili nepravilnosti

Postaje sve luđe: Inspekcija zabranila da 'CSI za smeće' istražuje bez opreme

12.04.2023.
u 12:35

Naloženo je da se ophodarima Čistoće koji pregledavaju vrećice osiguraju zaštitne maske, ali i obuka, a u Holdingu kažu da će ''manje nepravilnosti'' riješiti ovaj tjedan

Komentara 13

TE
TexWiller
13:30 12.04.2023.

Jel se ovo na slici vidi da su iskopali neki račun od trgovine!? Ako je plaćen i karticom, jel oni stvarno misle da će im trgovina dati neke podatke o kupcu, ili pa onda još banka ili porezna!?

PA
pavlov
12:58 12.04.2023.

Prije svega da li im GDPR baš 100% dozvoljava korištenje osobnih podataka???? Kao drugo, tko će tim ljudima platiti odštetu, kad se nabodu na neku iglu iliti na bilo koji drugi način povrijede?? Osiguranje to nije dužno financirati, ako je firma neeobučenog radnika poslala da se time bavi....

FO
fouche541
13:33 12.04.2023.

Pa mogu li ovi iz možemo makar jednu stvar napraviti kako treba? I oni bi vladali državom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije