Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRUNA NAJLJEPŠE

Ovo je nova Miss Zagreba

miss zagreba
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/16
02.04.2017.
u 15:46

Sinoć se održao Izbor za Miss Zagreba. Zagreb je poznat po svojim lijepim ženama i uvijek ima prekrasne misice, pa tako i ovaj puta. Krunu najljepše od dosadašnje misice Antonele Ivanović preuzela je Nika Poljak. Prva pratilja je Elena Dizdar, a druga pratilja Diana Lekić.

Osim lijepih žena, večer će biti začinjena i dobrom glazbom za koju su zaduženi Dino Petrić Richie i Angie, a cijela priča ima i humanitarni karakter.

 Direkcija Miss World pokrenula je humanitarni projekt zvan "Ljepota sa svrhom" koji za cilj ima poticanje volontiranja i humanitarnih projekata, a cijelu priču podržao je i Dalaj Lama. Ovaj svijet više nego ikad treba ljude koji će napraviti promjenu, zauzeti se za druge i tako ga učiniti boljim i ljepšim mjestom za život.

Djevojke su se žiriju predstavile u 6 izlazaka, u sportskim kombinacijama kao i u prekrasnim večernjim haljinama, a program je vodila Ivana Šundov.

Nika Poljak će se u rujnu pridružiti ostalim pobjednicama županijskih izbora u izboru za titulu Miss Hrvatske.

>>Naša bivša misica postaje političarka

>>Miss Bugarske iznenadila! Pogledajte što je napravila sa svojom haljinom sa izbora

Ključne riječi

Komentara 2

OV
ovrhovršitelj
22:11 02.04.2017.

Ja mislio da će izabrati mrak-taritaš.... a da, pa nisu to ti izbori.....

ST
Stipan
18:09 02.04.2017.

Po faci bi se reklo da je rodica Ercegovka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije