Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sedam pozornica

Ovo je dio šarma festivala Cest is d' Best

Davor Vugrinec
Renato Branđolica
08.06.2013.
u 16:16

Na sedam festivalskih pozornica danas će svoje performerske vještine pokazati izvođači iz 14 zemalja.

Slogan ovogodišnjeg Međunarodnog uličnog festivala "Cest is d' Best" glasi "Odajmo se radosti". Svakoga dana festivala na balkon Kluba arhitekata koji se nalazi iznad Trga bana Josipa Jelačića točno u podne izlazi puhačka sekcija koja tom prigodom izvodi "Odu radosti" i po jednu zagrebačku pjesmu. Festival koji od samih svojih početaka u Zagreb dovodi vrhunske europske i svjetske performere na ovaj način želi dodatno istaknuti svoj europski identitet i to kroz sebi svojstven, umjetnički način.

Uz navedenu glazbenu akciju danas će na festivalu biti održano nekoliko zanimljivih i tradicionalnih događaja. U 14.30 sati u Arena Centru na rasporedu je "PoŽuji", odnosno utrka konobara, a između 18 i 19 sati na Zrinjevcu se održava Dukatino – utrka beba.

Na sedam festivalskih pozornica danas će svoje performerske vještine pokazati izvođači iz 14 zemalja.

Nastupi se održavaju cijeloga dana sve do 23 sata, a današnji dan koncertom će zatvoriti legendarna zagrebačka grupa Jinx. Publika može očekivati više od 90 minuta odličnog koncerta koji na Cvjetnom trgu počinje u 21 sat.

Program se može pronaći na www.cestisdbest.com ili unutar programskih knjižica koje se mogu besplatno preuzeti na festivalskim lokacijama.

>>Gdje zabava ne prestaje..Cest id d`Best

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije