Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Križanje Slavonske i Marohnićeve

Ovako danas izgleda mjesto gdje je nastala rupa u asfaltu

rupa zagreb
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/12
06.04.2016.
u 13:05

S obzirom na prometnost ovog pravca na sanaciji se radi punom parom, a to pokazuju i fotografije križanja Slavonske avenije i Marohnićeve ulice na kojem rupe više nema

Dva dana nakon što je nastala rupa u cesti na izuzetno prometnom križanju Slavonske avenije i Marohnićeve ulice, rupe više gotovo nema.

Radnici su na terenu, a sanacija štete je u tijeku. S obzirom na prometnost ovog pravca, na sanaciji se radi punom parom.

Podsjetimo, u ponedjeljak navečer urušio se asfalt na križanju Slavonske i Marohnićeve i nastala je rupa veličine dva puta četiri metra i dubine oko sedam metara. Glasnogovornica Vodoopskrbe Ana Glavan potvrdila je da je do urušavanja došlo zbog propadanja kanala.

Zbog sanacije nastale štete promet ovim dijelom grada još uvijek teče otežano pa se vozačima savjetuje da se koriste alternativnim pravcem ako su u mogućnosti. 

>>Bandić o rupi na Slavonskoj: Dogodilo se što se dogodilo, gibanje tla, viša sila

>>Objašnjeno zašto se otvorila rupa na Slavonskoj! Bandić: Možemo kriviti mene ili dragog Boga

Komentara 7

TR
Trnjanec
13:54 06.04.2016.

Izbetonirali su kanal? Ili samo nasuli zemlje?

Avatar Y-urica
Y-urica
15:15 06.04.2016.

Miki....brži od supermena i betmena zajedno...

RI
rikavac
17:04 06.04.2016.

bas me interesuje kolko ce zagrebcane ovo zadovoljstvo kostat i da li ce bit preko ledja gradjana.Volio bi pogledat fakturu kad se radovi zavrsi kolko ce se platit i da li ce se postenjacine ogradit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije