Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od jazza do teatra

Ovaj tjedan u Narodnom sveučilištu Sesvete: Noć kazališta, predstava i koncert

Teatar Rugatino
15.11.2021.
u 10:51

Sutra u 19.30 sati održava se koncert Lane Janjanin i Zvonimira Šestaka, dok je subota rezervirana za predstavu "Uvijek će nam ostati ljubav" u 20 sati.

Koncertom Lane Janjanin (klavir, glas) te Zvonimirom Šestakom (kontrabas) u utorak, odnosno sutra, u 19.30 sati počinje još jedan kulturni tjedan u Narodnom sveučilištu Sesvete. Lana Janjanin glazbenica je od malih nogu, a interes prema  jazz, R’n’B i pop glazbi potiče ju na pisanje vlastitih pjesama. Nastupa pjevajući autorske kompozicije uz vlastitu pratnju na klaviru, a godinama je na pozornici kao pjevačica i pijanistica. Šestak je pak tijekom karijere održao brojne nastupe na jazz festivalima i u koncertnim dvoranama u zemljama poput SAD-a, Kanade, Kine, Tajvana, Austrije, Švicarske i Španjolske. Besplatne ulaznice mogu se preuzeti na blagajni  ponedjeljkom od 17 – 20 sati, ostale dane od 11 – 13 sati a koncert se održava u dvorani Narodnog sveučilišta. 

Subota je, pak, dan za teatar. Pa se u 11 sati održava  Performans Dramskog studija Sesvete, dok je večer rezervirana za predstavu "Uvijek će nam ostati ljubav" u izvedbi Teatra Rugatino.  Nježna je to i pomalo uznemirujuća komedija o metamorfozama ljubavi u kojoj se propituje zajedništvo dvoje ljudi koje u trenucima krize i nerazumijevanja, razdvajanja i mirenja, može održati samo ljubav. Istovremeno to je i smiješna i tužna priča o braku. Autor predstave je Miloš Radović, reatelj Dario Harjaček, a igraju Jelena Miholjević i Dražen Čuček. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije