Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački velesajam

Otvorena najveća staza za vožnju kartinga u Hrvatskoj

karting
Pixsell
24.10.2011.
u 08:56

Za ljubitelje adrenalina, posjet 35. paviljonu Zagrebačkog velesajma trebao bi biti nezaobilazan. Tamo je postavljena najdulja karting-staza u Hrvatskoj.

Prvi “indoor” kartodrom otvorio je Zagrepčanima svoja vrata u subotu u 35. paviljonu Zagrebačkog velesajma, a glumica Ana Begić i radijski voditelj Danijel Bilić među prvima su odmjerili svoju spretnost na stazi. Iako je nepisano pravilo da muškarci bolje voze, mlada glumica na cilju je bila u isto vrijeme kao i njezin suparnik.
ova karting Arena Zagreb najveća je takva u Hrvatskoj, prostire se na 4000 četvornih metara, sa stazom dugom 480 metara i širokom između 6 i 8 metara. U zaštićenom okruženju i uz vrhunsku opremu, posjetitelji će također moći testirati svoje vozačke vještine. Kartodrom je djelo Paola Gagliardinija, višestrukog europskog i talijanskog prvaka u kartingu.

Komentara 1

PO
poluprovokator
10:20 24.10.2011.

Samo da ne rentaju \"umrtvljene\" kartinge na 30% snage s \"plastičnim\" gumama ko ovi u Španskom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije