Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati karikaturist

Oto Reisinger proslavio 87. rođendan, čestitao mu i Bandić

Reisinger
Foto: Velinka Buljan
1/2
04.10.2014.
u 19:15

Dogovorili su na proljeće iduće godine organizirati izložbu Reisingerovih karikatura posvećenih njegovom dugogodišnjem radu.

Poznati karikaturist Oto Reisinger danas je proslavio 87. rođendan, a u gostima mu je čestitati bio gradonačelnik Zagreb Milan Bandić.

Dogovorili su na proljeće iduće godine organizirati izložbu Reisingerovih karikatura posvećenih njegovom dugogodišnjem radu. Izuzetno duhoviti karikaturist Bandiću, koji nije želio nazdraviti konjakom, sugerirao je da se "lati alkohola", a zadnju je karikaturu, kazao je, nacrtao jutros i to na temu svog bračnog života. Istaknuo je i da će biti teško odabrati karikature za izložbu jer ih ima jako puno, ali "među njima ima i dobrih".

>> Otto Reisinger: nagrada za (osobito vedro) životno djelo

Komentara 2

MI
miso
07:31 05.10.2014.

Čestitke gospodinu Reisingeru - još toliko (barem). Svaka čast i gradonačelniku što nalazi vremena i za ljude.

CH
chemica
21:48 04.10.2014.

Nema većeg uspjeha u životu nego kada ti rođendan dođe čestitati Milan Bandić. Jezovito.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije