Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podmetnuti požari

Neuobičajeno sredstvo: Policija otkrila uzrok požara sedam auta na različitim lokacijama

Požar
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
15.11.2019.
u 21:08

U sva tri podmenuta požara policija i vatrogasci naišli su na slične materijalne tragove koji upućuju na jedan posve nov način izazivanja požara na vozilima.

Policija je potvrdila kako su požari - koji su u noći sa srijede na četvrtak na tri od četiri različite lokacije na području Zagreba ili uništili ili oštetili ukupno sedam vozila različitih vlasnika - podmetnuti, a očevid na Citroënu koji je zapaljen u Gradišćanskoj još nije gotov.

U sva tri podmenuta požara policija i vatrogasci naišli su na slične materijalne tragove koji upućuju na jedan posve nov način izazivanja požara na vozilima. Prema neslužbenim informacijama, piroman se koristio kockama za potpalu koje se mogu kupiti u gotovo svakoj trgovini. Te kocke je stavio na zadnji desni kotač iznad kojega se nalazi rezervoar i zapalio, piše Jutarnji list.

Foto: Igor Kralj/Pixsell

Tako se stigao udaljiti jer treba neko vrijeme da se vatra proširi na tank s gorivom. To objašnjava zbog čega se na nekim autima požar proširio, a na nekima se lokalizirao ili su se kocke ugasile, pa požar nije ni izbio.

Foto: Robert Anic/Pixsell

Ključne riječi

Komentara 6

ZU
zuzana
21:29 15.11.2019.

Bravo! Sada ste objasnili i ostalim luđacima kako da podpaljuju. Stavite i tutorijal na Youtube

ZA
Zagorec101
21:47 15.11.2019.

Kada napokon uhvate počinitelje, treba im polomiti sve prste da više ne mogu upaliti upaljač.

PR
prajdali100
22:59 15.11.2019.

Ma bravo genijalci !!! Budale,manijaci,piromani....su dobili precizne upute što im je raditi.Ma ne mogu vjerovati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije