Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sumnjiva smrt

Otac pio i vrijeđao susjede danju, sin tulumario noću

'20.12.2012., Zagreb - U Preradovicevoj ulici na kucnom broju 37 pronadjeno je tijelo muskarca. Sumnja se na ubojstvo. Policija obavlja ocevid. Photo: Grgur Zucko/PIXSELL'
Grgur Žućko/Pixsell
21.12.2012.
u 19:58

Sumnja se i na ubojstvo: Pronašao ga je sin, a imao je brojne ozljede glave, koje ukazuju na to da ga je netko pretukao.

Policija i dalje ne zna je li Rade K. (62), čije je tijelo pronađeno u četvrtak u stanu u Preradovićevoj ulici u Zagrebu, ubijen ili nije. Nađen je, kako neslužbeno doznajemo, s ozljedama glave, koje ukazuju na to da ga je netko pretukao.

Nisu čuli buku

Susjedi u zgradi nisu čuli nikakvu buku u prizemnom stanu tog poslijepodneva, u kojem je Rade K., inače slovenski državljanin s trajnim boravištem u Hrvatskoj, dvadesetak godina živio sa sinom Alenom koji ga je i pronašao. A tišina u njihovu stanu zapravo je, reći će susjedi, neobična. Otac i sin bili su poznati po čestim tulumima zbog kojih su stanari neprestano zvali policiju. Rade K. je pio, vrijeđao je i psovao susjede danju, tvrde stanari, a večernju i noćnu smjenu preuzimao je Alen K. Njegovo je, navodno, sumnjivo društvo u stanu provodilo mnoge bučne noći, a na zabavama je uvijek bio i njegov otac.

Obojica su si mogli priuštiti noćna ludovanja jer ni jedan ni drugi nisu bili zaposleni. Rade K. radio je u pošti na šalteru dok prije nekoliko godina nije dobio otkaz. Alen K. neko je vrijeme bio zaposlen u jednoj pizzeriji, no gazda koji mu je dao priliku, otpustio ga je zbog nesavjesnog ponašanja.

Sumnjive okolnosti

A tog mladića, za kojeg će susjedi unatoč svemu reći da je prema njima uvijek bio pristojan, sreća baš i nije pratila. Njegova majka umrla je davno pod, reći će susjedi, sumnjivim okolnostima. Osim toga, tvrde stanari, Rade K. je maltretirao sina, koji je, nastavit će, zato i završio ovako – nezaposlen, okružen sumnjivcima koje se povezuje s drogom i vječno s bocom u ruci.

>>U stanu pronađen mrtav muškarac, sumnja se na ubojstvo

Komentara 1

OB
-obrisani-
23:52 21.12.2012.

Lutko naša samo ih vrijeđaj zaslužili su...nemoj se nakon ovog pokolebat budi još gori.....ako se mogu tzv novinari okolo kreveljit možeš i ti kao običan građanin izrazit svoje nezadovoljstvo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije