Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO NA TRNJU

Otac osumnjičenog biciklista očajan: Sve smo mu pružili. Otkad je umrla supruga, on tone

Zagreb: Očevid u Trnju gdje je na parkiralištu pronađen mrtav muškarac
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/2
30.09.2021.
u 12:11

Nije odgajan u agresiji, njemu je potrebna bolja psihijatrijska pomoć od one koju je jednom mjesečno dobivao, govori otac

Ne znam jesam li zakazao kao otac, zapitao se otac Jasmina S. (41) kojeg je zagrebačka policija uhitila pod sumnjom da je on biciklist koji je  umirovljeniku (66) na Trnju nanio teške ozljede sa smrtnom posljedicom.

– Otkad mi je supruga umrla, on tone, a kad sam mu prije dva tjedna rekao da sam jako bolestan i da moram na dijalizu, plakao je i postao dodatno potišten, izgubljen, utučen jer se boji da i mene ne izgubi – ispričao je otac za Jutarnji list

Kako je objasnio, za uhićenje je doznao od policije, a za vrijeme pretresa stana sina nije ništa pitao jer je već neko vrijeme živčan i nervozan, zbog čega se otac i odselio u vikendicu. 

– Supruga i ja smo mu sve dali, iako živimo skromno. Nikad nije stekao radne navike. Režije i hranu sam mu financirao ja od svoje male penzije, a nedavno je dobio 800 kuna socijale. Žalio mi se kako mu susjedi idu na živce, kako buče i galame, a zapravo su se susjedi opravdano žalili na njega. Čitao sam vijesti o napadaču na biciklu, ali nisam pomislio da bi to mogao biti on, pogotovo jer nema bicikl. Valjda ga je posudio – govori.

– Nije odgajan u agresiji, njemu je potrebna bolja psihijatrijska pomoć od one koju je jednom mjesečno dobivao. Ovim putem izražavam najiskreniju sućut gospođi preminuloga – kazao je ožalošćeni otac. 

>> VIDEO Pronađen mrtav muškarac u zagrebačkom Trnju. Susjed kaže: "Tu se čula nekakva svađa. Ležao je na boku, vidio sam povredu glave."

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Aristarh
Aristarh
12:26 30.09.2021.

Smetali mu već i susjedi. Nema radnih navika. Koliko ovakvih slucajeva sazrijeva u ova vremena kad je batina davno protjerana iz raja.

NE
Nenadjebiv
12:45 30.09.2021.

Dovoljno je reći da otac o sinu koji je u 5.desetljeću života priča kao o srednjoškolcu. Valjda ste ga do 35. dojili pa sad kad nema sise,mali je poludio

Avatar Dokman
Dokman
13:09 30.09.2021.

Putevi u pakao su popločani dobrim željama (popuštanjima u odgoju)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije