Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabava u Novom Zagrebu

Otac milenijske fotografije ovjekovječio je stanovnike i simbol Dugava! Navečer svira Let 3

Strikoman snimio još jednu milenijsku fotografiju, posve?enu Dinamu koji je ušao u Ligu prvaka
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/6
27.08.2022.
u 08:26

Otac milenijske fotografije, Šime Strikoman, oduševio je stanovnike Dugave predivnom milenijskom fotografijom na dvorištu tamošnje osnovne škole, pored grba Dinama.

Jedan, dva, tri i - osmjeh! Otac milenijske fotografije, Šime Strikoman, oduševio je stanovnike Dugave predivnom milenijskom fotografijom na dvorištu tamošnje osnovne škole, pored grba Dinama. Da se okupe za fotografiju stanovnici su se pripremali danima, a sve je to povodom Dugava Festa koji se u kvartu održava do nedjelje. Dodatan pozitivan povod je, naravno, i  nedavni ulazak Dinama u Ligu prvaka. 

26.08.2022,Zagreb - Sime Strikoman snimio je jos jednu milenijsku fotografiju u zagrebackom naselju Dugave povodom ulaska GNK Dinama u Ligu prvaka. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Zabava u ovom novozagrebačkom kvartu traje cijeli vikend, točnije danas i sutra, a program je pun sadržaja. Cijelog vikenda održat će se 10. Dugave kup, u sjećanju na Damira Marijana Mrče, a tu je i pikado turnir i škola pikada koja će trajati u subotu od 11 do 14 sati. Za djecu je organiziran i zabavni park kao i razne radionice. Večeras u kvartu od 20 sati sviraju rokeri Let 3 i kvartovski bend Luftbremzeri. 

Program završava u nedjelju, velikim vatrometom u organizaciji tvrtke Mirnovec. Organizator Dugave Festa je Udruga DRS Dugave Zagreb. 

Za one koji na događaj žele doći iz drugih kvartova, podsjećamo da je Most slobode zatvoren za sav promet pa se vozi obilazno preko Mosta mladosti ili remetinečkog rotora. I ZET-ove linije koje za novi Zagreb polaze s glavnog kolodvora vozit će drugim trasama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije