Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CC ONE EAST


Osim kod oldtimera, najveća gužva je i kod HAK-ova simulatora

auto moto sajam (1)
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/3
23.04.2013.
u 12:20

Mnogi se okupljaju i pokraj policijskog štanda, gdje se mogu alkotestirati, vidjeti najnoviji MUP-ov presretač audi A4, koji sa svojih 245 “konja”

Najnoviji modeli automobila te razni automotonoviteti zaokupili su sve razine trgovačkog centra City Center One East. Posjetitelje iznimno privlače oldtimeri, a najviše ih se okupilo oko ford mustanga iz 1968. godine, koji se iznajmljuje, no može se i kupiti za 35.000 eura.

– Unajmljuju ga parovi za vjenčanja i nije im problem izdvojiti 3000 eura, kolika je cijena jednodnevnog najma – rekle su hostese zadužene za podizanje atraktivnosti automobila. Osim toga, može se isprobati i HAK-ov simulator prevrtanja automobila.

 – Ljudi se iznenade koliko obični pojas može pomoći pri okretanju naglavačke jer se i ne pomaknu – rekli su iz HAK-a. Mnogi se okupljaju i pokraj policijskog štanda, gdje se mogu alkotestirati, vidjeti najnoviji MUP-ov presretač audi A4, koji sa svojih 245 “konja” do 100 km na sat ubrza za 5,9 sekundi, ili provjeriti imaju li negativnih bodova na vozačkoj dozvoli. Sajam traje do 28. travnja.

>>Sjednite u Mustang iz 1968. ili presretač MUP-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije