Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapalilo se smeće

Opušak cigarete uzrok je požara u Ilici, muškarac se ugušio i umro

Požar napuštenog objekta (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
04.09.2013.
u 06:54

Dojavu o požaru vatrogasci su zaprimili u 2.57 sati, a 45 minuta kasnije ugasili su vatru, koja je izbila zbog neugašenog opuška cigarete koji je zapalilo smeće u prizemlju.

Noćas u 03.50 sati izbio je požar na Črnomercu u Ilici na kućnom broju 204. Zagrebačka policija je izvijestila da se radi o napuštenom objektu bez struje, vode i plina, a požaru jedna je osoba smrtno stradala. Riječ je o 46-godišnjaku.

Prema neslužbenim podacima muškarac se nagutao dima i ugušio na spavanju. Dojavu o požaru vatrogasci su zaprimili u 2.57 sati, a 45 minuta kasnije ugasili su vatru, koja je izbila zbog neugašenog opuška cigarete koji je zapalilo smeće u prizemlju. Tijelo preminulog 46-godišnjaka, koje nije bilo zahvaćeno vatrom, vatrogasci su pronašli u susjednoj prostoriji.

>>Vatrogasci gasili požar u nikad dovršenom trgovačkom centru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije