Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biciklisti na fejsu

'Oprez! Policija kažnjava bicikliste kod Trga bana Jelačića'

biciklistička staza
Daniel Kasap/PIXSELL
05.12.2012.
u 15:37

Ne treba posebno napominjati da su komentari biciklista uglavnom negativni.

Oprez! Policija kažnjava bicikliste kod Trga, poruka je koja se pojavila na Facebooku i odmah se proširila tom društvenom mrežom. Biciklisti upozoravaju da prometni policajci zaustavljaju i upozoravaju vozače na dva kotača. Kazna za vožnju u pješačkoj zoni je od 300 ili 500 kuna. 

Ne treba posebno napominjati da su komentari biciklista uglavnom negativni.

– Naravno, čime će se uopće baviti policija u truloj državi nego biciklistima – piše jedan biciklist, dok se drugi pita: "A ne stoje tamo gdje idioti ubijaju ljude na nogostupima sa 150 na sat!"

 

Ključne riječi

Komentara 5

VO
vordag
17:57 05.12.2012.

E sad još samo pješake da počnu kažnjavati. Nisi hodao po pješačkoj stazi ... daj 500 kn. Prešao si cestu 27 cm od zebre ... isto 500 kn....... itd Ima država da nam procvate od silnih prihoda. STVARNO JADNO

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
16:18 05.12.2012.

Naravno, čime će se uopće baviti policija u truloj državi nego biciklistima "A ne stoje tamo gdje idioti ubijaju ljude na nogostupima sa 150 na sat!" To je to.

SP
Spajki
19:46 05.12.2012.

dok se drugi pita: "A ne stoje tamo gdje idioti ubijaju ljude na nogostupima sa 150 na sat!" pretpostavljam da je inteligencija tog bisera otprilike na razini sobne temperature, a da ne skuzis da citiras sobnotemperaturasa trebas imas IQ jednakk broju pi. glupi novinaru, kak je moguce odredit mjesto na kojem ce se neka budala vozit 150, sletit s ceste i ubit pjesaka, pa stajat na tom mjestu? je li potrebno citirat takve imbecile?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije