Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 9 ujutro

Maskirani dvojac opljačkao RBA banka na zagrebačkom Laništu

RBA,pljačka
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/3
08.03.2014.
u 13:09

Nakon što su pištoljem zaprijetili djelatnici i zaštitaru Sokol Marića, zatražili su da im predaju novac

Dvojica maskiranih i naoružanih razbojnika orobili su poslovnicu RBA banke na zagrebačkom Laništu. Kako je priopćila zagrebačka policija, u poslovnicu banke upali su u subotu oko 9 sati.

Nakon što su pištoljem zaprijetili djelatnici i zaštitaru Sokol Marića, zatražili su da im predaju novac. Pobjegli su sa za sada neutvrđenom količinom novac i za njima se traga.

>>Razbojnici opljačkali poštu na Novoj Vesi

Komentara 1

ZJ
Zjako
11:29 09.03.2014.

Nema tu uljudnog ponašanja to je bila pljačka! Što su trebali uzeti listić sa brojem ? Dobar dan jesmo mi sad na redu ... da izvolite ... Paaaa gledajte mi bi nepovratna sredstva ... hehe! Dobro da nema mrtvih ah a sve je osigurano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije