Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog tehničkog kvara

Opet se zapalio auto u Zagrebu, još tri vozila oštećena

U Zagrebu ponovno izgorio automobil, požar zahvatio još tri parkirana auta
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/8
07.12.2019.
u 19:07

Oko 16.30 sati, 23-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Ford Mondeo zagrebačkih registracijskih oznaka po Horvaćanskoj cesti i u jednom je trenutku u unutrašnjosti vozila buknuo požar

Na automobilu kojim je upravljao 23-godišnjak u subotu popodne je u Zagrebu buknuo požar, najvjerojatnije uslijed tehničkog kvara na vozilu i vatra je oštetila još tri vozila na parkiralištu u Horvaćanskoj ulici, gdje se vozač zaustavio, no nitko nije ozlijeđen, doznaje se u zagrebačkoj policiji. 

Oko 16.30 sati, 23-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Ford Mondeo zagrebačkih registracijskih oznaka po Horvaćanskoj cesti i u jednom je trenutku u unutrašnjosti vozila, najvjerojatnije uslijed tehničkog kvara, buknuo požar nakon čega je vozač na obližnjem parkiralištu zaustavio vozilo. Zbog požara na vozilu došlo je do oštećenja još tri parkirana vozila u neposrednoj blizini, navela je policija. 

Požar su ugasili vatrogasci, a policija obavlja očevid.

 

Ključne riječi

Komentara 3

CH
chemica
23:34 07.12.2019.

Nekakva zbunjola, umjesto da parkira što dalje od ostalih automobila i bilo čega zapaljivog. Ovako je izroštiljao pola parkinga. Ne znam, nekako mi baš i ne bi bio drag i mio da me dočeka zgarište od moje malo auto.

ZO
Zooltan
04:41 08.12.2019.

Kraj takvog nije dobro bizu parkirati svoja kola.

Avatar Niškorist
Niškorist
11:12 09.12.2019.

Sigurno mu bilo zima ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije