Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Repriza?

Opet 'prčkaju' u Mesničkoj – popunjavaju fuge na ulici do subote

SAMSUNG
07.08.2015.
u 13:30

Bandić je sanaciju najavio još u lipnju kada je poručio da će se dodatno sanirati desna strana ulice i staviti stupići u Streljačkoj ulici

Nakon godine dana od njezina uređenja, radnici su ponovno na Mesničkoj i saniraju, požalili su se Večernjakovi čitatelji, već sanirano.

Od prvotnog uređenja Mesničke koje je upisano u kategoriju najskupljih prošlogodišnjih ljetnih radova, radnici su se u spomenutu ulicu vraćali tri puta - a ovoga ljeta bilježe četvrto uređivanje istog prostora.

– Zapadni kolni trak je zatvoren i ne biste vjerovali, započela je rekonstrukcija rekonstrukcije Mesničke ulice – požalili su nam se i stanari ulice.

Zbog radova koji su počeli jučer u Mesničkoj i Streljačkoj ulici te Ulici Tituša Brezovačkog, sve do subote 8. kolovoza autobusna linija 150 Tuškanac (garaža) - Gornji grad - Trg bana J. Jelačića neće prometovati navedenom trasom - poručili su iz ZET-a.

Da će radnici ponovno u Mesničku najavio je i gradonačelnik Milan Bandić još sredinom lipnja kada je obilazio središte grada i suradnicima naređivao uređenje grada.

–Ovog će se ljeta dodatno sanirati desna strana ulice i popuniti fuge na desetak mjesta te postaviti mesingani stupići u Streljačkoj ulici radi sigurnosti pješaka i estetike – rekao je u lipnju gradonačelnik Milan Bandić.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
15:31 07.08.2015.

BM 365 demagogija

ZA
zambezi
18:00 07.08.2015.

I treba sanirat. Uzasno lose oostavljeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije