Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM LJUDI

'Plivali smo Zagrebom i sad vidimo rupetine iza Bandića. Mi smo grad fontana'

29.09.2021.
u 15:17

Olujne noći u srpnju prošle godine Mirna Mrčela skinula je obuću i skočila u vodu u MIramarskoj ulici. Iz potopljenog automobila izvukla je čovjeka i doplivala s njegovom protezom do dijela ulice koji je ostao na površini. Nekoliko kilometara dalje Domagoj Vorberger s prijateljem Tihomirom Blaguom provalio je u ustavu i spasio Trnje od vodenog uništenja. Zbog toga je zaradio prekršajknu prijavu. Zagreb je danas opet pod vodom i raspada se pred očima građana, a mi smo danas pričali s ljudima koji su ga već spašavali.

Komentara 61

Avatar Dokman
Dokman
16:48 29.09.2021.

Bandić mi nije bio opcija nikada, no ja vidim rupe i iza ovakvih novinarskih uradaka...

ST
strahimir
16:07 29.09.2021.

Sa Bandićem je Zagreb postao metropola na čuđenje svih turista a sada će svakim danom postajati sve više grad slučaj, grad smeća. sramote

ST
Stari
17:28 29.09.2021.

Za ovo pucanje cijevi je uzrok potres, ili serija naknadnih potresa. Moja kuća puca sve više i tlo se pomiće i tone,što nije nikada prije bilo.. Ovo je grozno što se događa u Zagrebu i naravno u okolici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?