Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrđen izbor

Ona je od sutra Bandićeva desna ruka za medije

Martina Šušnjara
Foto: ''
04.05.2014.
u 14:35

Martina Šušnjara je dosad pet godina radila u Holdingu iz kojega je premještena u gradsku upravu. Ona je bila jedna od dvije kandidatkinje koje su se javile na natječaj

Gradonačelnik Milan Bandić od ponedjeljka 5. svibnja će imati pomoć u radu s medijima.

Naime, na mjesto gradonačelnikove glasnogovornice dolazi Martina Šušnjara, sada već bivša zaposlenica Zagrebačkog holdinga. Ona je, uz još jednu kandidatkinju, bila jedina prijavljena na natječaju za ovaj posao koji je objavljen još u ožujku.

Martina Šušnjara magistrirala je iz područja odnosa s javnošću, a u Holdingu je radila pet godina.

>>Bandić traži glasnogovornicu, plaća 13.000 kuna!

>>Dvojba: Dvije žene u borbi za posao glasnogovornice Milana Bandića

Komentara 35

ZZ
Zvir Zvirek
15:09 04.05.2014.

Indijska verzija Severine. No pitanje je dal ima pravu diplomu?

FL
flops
15:05 04.05.2014.

bandić opet zapošljava,usput šta je sa onima sa lažnim diplomama nekako se to 'zaboravilo' nakraju ce bit uija vuk magare

Avatar franioprvi
franioprvi
16:28 04.05.2014.

U HR je najvaznije kako tko izgleda. Catherine Ashton , EU ministrica za vanjske poslove , kod nas bi bila cistacica u gradskoj upravi a mozda ni to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije