Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mrsić samouvjeren:

'Odvest ću SDP u pobjedu i bit ću gradonačelnik Zagreba'

Mirando Mrsić (1)
Patrik Macek/PIXSELL
Autori: sb/VLM, lk/VLM
03.10.2013.
u 09:30

- Žao mi je što se naši nisu odlučili suprotstaviti privatizaciji. Želim da to stane u vlasništvu grada. Osobno se protivim privatizaciji, a dok je SDP bio na čelu u Holdingu nije bilo afera i sve je funkcioniralo.

Mirando Mrsić jutros je predao kandidaturu za predsjednika GO SDP-a te samouvjereno poručio kako je među četvoricom kandidata najbolji.

- Stranka traži promjene, organizaciju i ujedinjenje. Imam znanja za ujediniti stranku i imam tim koji će dovesti do pobjede, poručio je Mirando Mrsić.

Naglasio je također kako u kampanji koja će potrajati 2 tjedna neće zanemariti svoje ministarske obveze te će se u izbore u stranci koncentrirati nakon što obavi sve poslove u ministarskoj fotelji.

Poručio je također kako prilikom izbora budućeg predsjednika GO SDP-a treba uzeti u obzir kandidata koji ima šansu pobijediti na izborima 2017. godine.

- Ja mogu pobijediti tada. Odvest ću SDP u pobjedu i bit ću gradonačelnik Zagreba, rekao je.

Također je kritizirao članove svoje stranke u Skupštini. Te poručio kako su trebali biti znatno glasniji i braniti politiku SDP-a u Holdingu.

- Žao mi je što se naši nisu odlučili suprotstaviti privatizaciji. Želim da to stane u vlasništvu grada. Osobno se protivim privatizaciji, a dok je SDP bio na čelu u Holdingu nije bilo afera i sve je funkcioniralo.

Na pitanje ima li podršku predsjednika stranke Zorana Milanovića, nije se jasno izjasnio već poručio tek kako će predsjednik stranke sebi izabrati najboljeg kandidata,

- A ja smatram da sam ta osoba ja. Idemo dalje raditi, zaključio je.

>>Bernardić na auto i parkiralište godišnje trošio 120.000 kuna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije