Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za sve obožavatelje

Održan drugi po redu Harry Potter Pub Kviz

Hogwarts
Foto: Chase Rollins/Press Association/PIXSELL
1/2
06.07.2016.
u 15:27

Ljubitelji i ljubiteljice knjiga o najpoznatijem čarobnjaku imali su priliku prisjetiti se najdražih junaka, čarolija, profesora i pustolovina iz fantastičnog svijeta Harryja Pottera

Jučer smo se još jednom vratili se u Hogwarts u posjet najdražoj ekipi čarobnjaka! Ljubitelji i ljubiteljice knjiga o najpoznatijem čarobnjaku imali su priliku prisjetiti se najdražih junaka, čarolija, profesora i pustolovina iz fantastičnog svijeta Harryja Pottera.

Drugi po redu PUB KVIZ ostvaren je u suradnji sa Studijem Smijeha, gdje se kviz i održao te dvjema velikim poznavateljicama svijeta Harryja Pottera – Sanjom Srdić i Barbarom Spasović koje su osmislile pitanja. Kviz su vodili cijenjeni prevoditelj Vladimir Cvetković Sever i odlični stand up komičari Aleks Curać Šarić i Tomislav Kozačinski. Dobitnici su bili nagrađeni bogatim nagradama koje su darovali: Studio Smijeha, Carta Magica, Cineplexx, Inverzija.net, Menart, Pickbox, Roomescape Zagreb i Algoritam.

Sva mjesta popunila su se u novom rekordnom vremenu što je dokaz kako prijateljstvo između Harryja Pottera injegovih čitatelja još uvijek traje. Za Harryja sve je krenulo s pozivom. Pozvan je u Hogwarts, najpoznatiju školu vještičarenja i čarobnjaštva, jer Harry Potter je zapravo prirodno nadaren čarobnjak, kao što su bili i njegovi roditelji.

On je čak i više od toga: u svijetu čarobnjaka Harry Potter je legenda! Njegove pustolovine i avanture njegovih prijatelja imamo priliku pratiti kroz sedam iznimnim knjiga. J. K. Rowling izmaštala je intrigantnu priču koja je uveseljavala čitatelje diljem svijeta već s prvom stranicom, a tako je ostalo i do danas.

>> Odmori se, čitaj hit! Novi romani omiljenih i najprodavanijih autorica!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije