Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sigurnosni i zdravstveni razlozi

Odgođen Zagreb Pride: Još razmišljamo hoćemo li ga održati ove godine

Zagreb Pride traži da se ukine "istanbulska krpica"
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
1/4
17.05.2020.
u 17:28

Povorka ponosa se kao što je bila planirana za 13. lipnja, "neće održati - prije svega zbog sigurnosnih i zdravstvenih razloga, ali i zato jer je za organizaciju Prajda potrebno nekoliko mjeseci rada naših volonterki i organizacijskog odbora, poručili su iz Zagreb Pridea

Zagreb Pride objavio je u nedjelju na svojoj Facebook stranici da se ovogodišnja Povorka ponosa, koja je bila planirana za 13. lipnja neće održati, prije svega zbog sigurnosnih i zdravstvenih razloga.

Povorka ponosa se kao što je bila planirana za 13. lipnja, "neće održati - prije svega zbog sigurnosnih i zdravstvenih razloga, ali i zato jer je za organizaciju Prajda potrebno nekoliko mjeseci rada naših volonterki i organizacijskog odbora, što ove godine nije bilo moguće. Mi svejedno radimo na drugim aktivnostima, a još razmišljamo hoćemo li se Prajd održati ove godine", naveli su iz Zagreb Pridea u objavi na Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 5

ZG
zg1985
18:36 17.05.2020.

svako zlo za neko dobro..pa tako i corona

ZE
Zeneka
01:09 18.05.2020.

a što ako se u vašu malu izopačenu zajednicu uvuče virus?!., sigurno će biti krivi oni drugi

Avatar Cat
Cat
14:51 19.05.2020.

Ima i dobrih vijesti u doba COVID 9 :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije