Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prognoza

Od sredine tjedna stabilnije vrijeme u metropoli: Za vikend će temperature porasti za 10 °C

Kišno jutro u Zagrebu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
20.09.2021.
u 11:02

Sutra će pak biti djelomice sunčano i uglavnom bez oborine. Ujutro na širem području grada moguća magla.

U prvom dijelu dana će danas biti pretežno oblačno, povremeno s kišom. Od sredine dana prestanak oborine, a prema večeri djelomično smanjenje naoblake. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Najviša temperatura zraka uglavnom oko 17 °C, javlja Državni hidrometeorološki zavod.

Sutra će pak biti djelomice sunčano i uglavnom bez oborine. Ujutro na širem području grada moguća magla. Vjetar slab. Najniža temperatura zraka između 8 i 11, a najviša oko 17 °C, stoji na stranicama DHMZ-a. Iako je za sutra izgledno da će biti stabilnije vrijeme, valja još ostaviti kišobran pri ruci. 

Ostatak tjedna, naime, bit će uglavnom sunčano i stabilno s povremenom naoblakom. Temperature će se kretati od 8 do 25 °C. Za vikend se očekuje stabilno vrijeme i najviše temperature ovaj tjedan. Od sljedećeg je tjedna izgledno da će ponovno početi kišno razdoblje.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije