Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od ponedjeljka

Dobra vijest iz ZET-a: Evo tko ima pravo na besplatni godišnji pokaz

Zagreb: Kvar tramvaja u jutarnjoj špici je izazvao zastoj
Patrik Macek/PIXSELL
10.12.2022.
u 19:13

Iz Grada su podsjetili koji Zagrepčani imaju pravo na besplatnu uslugu godišnje karte

Iz Grada Zagreba u petak su priopćili da se punjenje pretplatnih karata ZET-a za 2023. godinu za kategorije građana koji imaju pravo na besplatnu godišnju pokaznu kartu, početi 12. prosinca na svim prodajnim mjestima ZET-a, a od 22. prosinca i Tiska-plus i iNovinama.

U Gradu Zagrebu podsjećaju da se pravo na besplatnu godišnju pokaznu kartu ZET-a odobrava umirovljenicima čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3200 kuna mjesečno; radno nesposobnim osobama, korisnicima zajamčene minimalne naknade; osobama starijim od 65 godina koje nisu korisnici mirovine, a čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3200 kuna mjesečno te osobama koje imaju status roditelja njegovatelja ili njegovateljica. 

Ključne riječi

Komentara 2

SP
Stari panj
22:36 10.12.2022.

Pravo na besplatni pokaz bi trebali imati mi koji radimo i plaćamo porez i nemali prirez u Zagrebu. Ovako mi prijevoz plaćamo dva puta, a netko ni jednom.

SA
sasha68
17:16 12.12.2022.

po čemu dobra, isto kao što je bilo, dobro bi bilo da ostvari ono iz svoje kampanje da cemo svi imati besplatni prijevoz, pogotovo radnici, dajemo milijarde a ni na posao ne stigneš koliko su prorijedili polaske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije