Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMAŠEVIĆEVA REFORMA

Od Nove počinje raditi 16 zagrebačkih gradskih ureda. Evo tko će ih i kako voditi

31.12.2021.
u 08:48

S gašenjem starih ureda ostat će, naime, više pročelnika nego što postoji novih pročelničkih fotelja, pa ostaje pitanje tko će zapravo biti glavni u uredima koji se spajaju

Ključne riječi

Komentara 4

JZ
Joža-Zg
09:38 31.12.2021.

Tomašević laže

DU
Deleted user
15:07 31.12.2021.

ttejac je veci lazov od mentora mu pjevaca perica iz ocestova...

ŠA
šalata
12:42 31.12.2021.

Ne znam čemu nervoza,uredi če ostati samo če biti spojeni.Tako je i prije postojao Ured za zdravstvo,socijalnu politiku,branitelje itd. Jasno pošto se trebalo nekog uhljebiti rastao je broj ureda.Logično da če na čelu ureda biti ljudi iz ekipe koja je dobila izbore,gdje se daje opoziciji da upravlja ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?