Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi

Od danas zatvorena Vukovarska od Držićeve do Hrvatske bratske zajednice

Radovi na Vukovarskoj
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
17.08.2015.
u 10:10

Radovi će trajati do 22. kolovoza

Ulica grada Vukovara od Avenije Marina Držića do Ulice Hrvatske bratske zajednice od danas se pa do 22. kolovoza zatvara za sav promet, javljaju iz Zagrebačkog holdinga.

Prometovat će se prema privremeno postavljenoj regulaciji, a obilazni pravac bit će: Ulica grada Vukovara – Avenija Marina Držića – Slavonska avenija – Ulica Hrvatske bratske zajednice – Ulica grada Vukovara.

Zbog mogućih prometnih poteškoća tijekom radova iz Zagrebačkog holdinga mole građane za strpljenje i razumijevanje.

Komentara 6

MT
mladen.turcic
12:42 17.08.2015.

mogli su preko vikenda to rijesiti,,,,svaki dan neka novi biseri holdinga,,i to uvijek u jutarnjoj spici..smetlari kupe smece,,stucaju grane po zelenom valu ,skidaju zastave,,zivicu sisaju itd itd,,,hebe se njima

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
11:07 17.08.2015.

Naravno, niste napisali da je zatvoren sjeverni kolnik Ulice grada Vukovara odnosno pravac istok-zapad

SU
SUBARU
13:21 17.08.2015.

Batman dela drugi mostić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije