Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fantastic Zagreb

Od danas filmski program kreće i u Kinu Tuškanac

Fantastic Zagreb nastavlja s projekcijama na Ljetnoj pozornici Tuškanac
Foto: Fantastic Zagreb film festival
1/3
16.07.2020.
u 17:42

Fantastic Zagreb nastavlja s projekcijama na Ljetnoj pozornici Tuškanac

Od danas Fantastic Zagreb kreće i u Kinu Tuškanac s projekcijama od 19 sati. Program otvara „Kabinet dr. Caligarija“ koji ove godine slavi stoti rođendan. Remek-djelo njemačkog ekspresionizma smatra se i jednim od temeljnih djela žanrovske kinematografije, a Fantastic Zagreb prikazuje digitalno restauriranu kopiju sa zvučnim zapisom.

Od 21.30 sati, pak, na Ljetnoj pozornici Tuškanac gleda se krvavo zabavnu crnu komediju „Dođi k tatici“ ("Come To Daddy"). Napeta, suludo zabavna i krvlju natopljena crna komedija jadan je najvećih svjetskih festivalskih hitova, a u naslovnoj ulozi briljira Elijah Wood.

Novi tjedan desetog izdanja Fantastic Zagreb Film Festivala započinje projekcijom kultnog SF trilera „Totalni opoziv“ koji slavi 30. godišnjicu s neponovljivim Arnoldom Schwarzeneggerom u naslovnoj ulozi. Već sljedeće večeri Fantastic Zagreb prikazuje jedan od najhvaljenijih horora ove godine „Relikt“ koji će kod publike izazvati i vrisak i suzu. Sredina tjedna rezervirana je za nezaboravnu SF avanturu „Povratak u budućnost“ koja slavi 35. rođendan. Ovjenčan nizom nagrada danas uživa status jednog od najomiljenijih holivudskih filmova čija popularnost s godinama samo raste.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije