Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
božićna priča

Ocijenite najljepšu božićnu fotku, najbolje dobivaju nagradu!

božićna priča (1)
Božićna priča
02.01.2013.
u 13:32

Pozivamo vas da pogledate fotografije i ocijenite najljepšu, a najbolje dobivaju nagradu

Kreativni natječaj u kojem smo pozivali čitatelje da u sklopu projekta „BOŽIĆNA PRIČA – NAJLJEPŠA BOŽIĆNA ULICA“ šalju svoje fotografije je završen. Sada je na redu ocjenjivanje i nagrađivanje. Stoga vas pozivamo da pogledate fotografije i ocijenite najljepšu, a najbolje ocijenjene dobivaju nagradu. Glavna je nagrada vikend u Nacionalnom parku Plitvička jezera, u hotelu Jezero. Druga su nagrada ulaznice za po dvije osobe, za deset predstava po izboru u sezoni 2012./2013 GK Komedija, a treća je nagrada godišnja pretplata na Večernji list. Prvih pet najuspješnijih natjecatelja dobiva i poklon-pakete TZ Zagreba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije