Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen stariji muškarac

Obrat! Muškarac čije je tijelo pronađeno u Zagrebu ipak je ubijen: 'Mislili smo da je samo zaspao'

Zagreb: Od posljedica strujnog udara poginula osoba na Zapadnom kolodvoru
Marko Prpic/PIXSELL
18.02.2024.
u 11:52

Iako se isprva nije sumnjalo na nasilnu smrt, na mjestu događaja izvršena je nadopuna očevida uslijed čega je ustanovljeno kako je 65-godišnji muškarac prije 20-ak dana na adresi u Zagrebu u Jagićevoj ulici, 38-godišnjaku zadao više ubodnih rana u predjelu tijela, a koji je od posljedica ranjavanja preminuo 16. veljače

Muškarac čije je beživotno tijelo zagrebačka policija pronašla u petak u napuštenoj ruševnoj kućici na Trgu Francuske Republike ipak je ubijen, izvijestili su iz PU Zagrebačke. 

Iako se isprva nije sumnjalo na nasilnu smrt, na mjestu događaja izvršena je nadopuna očevida uslijed čega je ustanovljeno kako je 65-godišnji muškarac prije 20-ak dana na adresi u Zagrebu u Jagićevoj ulici, 38-godišnjaku zadao više ubodnih rana u predjelu tijela, a koji je od posljedica ranjavanja preminuo 16. veljače. 

Osumnjičeni je uhićen i priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela. 

VEZANI ČLANCI: 

– Vidjeli smo policiju da je do kasno navečer u petak radila očevid. Pa su dolazili i jučer. Dok su radili očevid prvi dan kad smo čuli da je pronađen mrtav, bio mu je upaljen televizor a oko njega posvuda samo smeće i nagomilana krama. Ne znam samo odakle u toj baraci koja izgleda kao potleušica zapravo struja, ali eto imao je unutra izvor svjetlosti. Nije imao obitelj, barem nam je tako rekao. Nije se ženio i rođen je u Slavoniji – kazala je za Jutarnji jedna stanarka ulice. 

Drugi je susjed pak dodao da su mu u posjet često dolazili razni posjetitelji s kojima je znao piti. 

– Mislili smo da je samo zaspao jer nije lako živjeti u takvim uvjetima. Nered posvuda, hladnoća prodire sa svih strana. Sve je šuplje. O njemu zapravo ne znamo ništa osim što znamo da je tu. Ne znam je li imao kakvih primanja, socijalu, ni gdje se hranio. Znao sam ga vidjeti da skuplja boce po parkovima, a povremeno sam ga viđao da ulazi u jedan ulaz tu kod kolodvora jer mu je tu stanovao neki poznanik – istaknuo je. 

Komentara 2

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
09:33 19.02.2024.

Zaspao od metka?

Avatar babinjak1984
babinjak1984
15:51 18.02.2024.

Imamo jaku policiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije