Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Prigovorio ženi da će mu probuditi bebu, pa nastao kaos u ZET-ovom busu

Došlo je sukoba dvije ili više osoba. Sukob se nastavio izvan autobusa tako da je netko od sudionika naknadno zvao i policiju, kazali su iz ZET-a
23. srpnja 2019. u 19:00 68 komentara 20813 prikaza
ZET
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Ilustracija

U ZET-ovom autobusu na liniji 207 u ponedjeljak došlo je do svađe između muškarca i žene. Došlo je i do tučnjave te je intervenirala i policija. ''Policija je zaprimila dojavu o sukobu između muškarca i žene u ponedjeljak oko 17.20 sati u Heinzelovoj ulici BB, okretište autobusa", kazali su iz policije za Vijesti.hr.

ZET TRAGA SE ZA NASILNICIMA Vozač ZET-a ih tražio kartu, a oni ga pretukli

Kako je jedan od svjedoka događaja napisao na Facebooku, u vozilu je izbila svađa između žene srednjih godina i muškarca koji je bio u društvu supruge i djeteta u kolicima. Žena je glasno pričala na mobitel, na što se muškarac požalio govoreći da će mu probuditi bebu. Žena mu je na to, što je vidljivo iz snimke koju je svjedok objavio na Facebooku, pogrdnim riječima odbrusila da to nije njen problem te je nastavila dalje razgovarati.

Potom je, tvrdi svjedok, nasrnula na bračni par s djetetom. On im je priskočio u pomoć te pomahnitaloj ženi obuzdao ruke, ali je ona u tom naguravanju ozlijedila bebu. Obračun se nastavio izvan autobusa gdje je otac djeteta fizički nasrnuo na ženu.

ZET putnici skapavaju U 10 sati u busu 109 izmjerili smo 38,4 celzijevaca, ZET kaže: Ma ima klime

''Lupio je šakom u glavu i složio je na pod. Beba je odvedena s crvenom ogrebotinom na čelu na Rebro, a i ova žena isto s malo promijenjenim ličnim opisom", napisao je svjedok na Facebooku.

Prijatelj napadnute žene kazao je za Vijesti.hr da joj je u obračunu slomljena vilica te da ona trenutno u KB Dubrava čeka hitnu operaciju. Glasnogovornik ZET-a Domagoj Zeba potvrdio je da se incident dogodio u vozilu na liniji 207.

''Došlo je sukoba dvije ili više osoba. Sukob se nastavio izvan autobusa tako da je netko od sudionika naknadno zvao i policiju. Autobus u kojem se dogodio incident zamijenjen je i vraćen u garažu s obzirom da je u njemu bilo tragova krvi. To su za sada sve informacije kojima mi raspolažemo", kazao je Zeba.

Roštilj
ZA SVA GODIŠNJA DOBA
Roštilj i kiša ne idu zajedno. Ili?

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar nitko i ništa
  nitko i ništa:

  Svaki,ali baš svaki dan netko laje na mob dok se vozim u busu i tramvaju,cijelim putem,netko glasnije,netko tiše...prokleo sam sve jeftine tarife,pa kao da si ušao u javne govornice,užas!!......Za mene je jedino kulturno razgovarati izvan javnog prijevoza,a vožnja bi trebala ... prikaži još! služiti za odmor do posla i natrag(kao u Japanu).

 • trade_mark:

  Nasilje nije dobro, ali gospođe mi nine žao. Seljačine koje se ne znaju ponasati trebaju preodgoj, a batina je izašla iz raja.

 • Avatar 1000
  1000:

  Imaš slobodu dok ne počneš ugrožavati moju slobodu. Nakon toga dođe šaka...