Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika investicija

Obnova ŠRC Grana Klaka vrijedna šest milijuna kuna

30.01.2015., Zagreb -  Darinko Kosor obisao je SRC Grana Klaka za cije uredjenje je osigurano 6 milijuna kuna. Gordan Hanzek, Darinko Kosor, Roko Ivanovic.  Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/ PIXSELL
01.02.2015.
u 14:03

Radovi bi trebali početi na ljeto, a prva faza, prema planovima, bit će gotova već na jesen. Obnova će ići u etapama

Športsko-rekreativni centar (ŠRC) Grana Klaka u Dubravi posljednji je put obnavljan prije 40 godina. Tri nogometna terena, dva košarkaška, dva rukometna, atletska staza, park za djecu, a i svi popratni objekti potpuno su derutni, a upravo u početak obnove ŠRC-a ove će se godine uložiti šest milijuna kuna.

Novac je to iz proračuna Grada Zagreba, a ujedno i najveća investicija u postojeće sportske objekte u ovoj godini.

– Na ljeto krećemo s prvim radovima. Za početak će se na glavnom nogometnom terenu postavit umjetna trava, budući da je na njemu tijekom cijele godine samo blato, a obnovit će se i svlačionice koje su u raspadnom stanju – rekao je predsjednik Skupštine Darinko Kosor, dok je pomoćnik pročelnika Ureda za prostorno uređenje Gordan Hanžek dodao kako će se obnova ŠRC-a Grana Klaka nastaviti i u 2016. godini, kad će se ponovo za to probati naći novac u proračunu.

Kako je rekao Hanžek, na terenima u Gornjoj Dubravi svakodnevno vježba gotovo 400 djece, a osim stanovnika Gornje Dubrave, Grani Klaki gravitiraju i stanovnici Donje Dubrave. ŠRC je dom i NK Dubravi.

– Nadamo se da ćemo na jesen ove godine već istrčati na novi teren. Umjetna trava važna je jer se na njoj može trenirati tijekom čitavog dana a da se ne troši. Veselimo se radovima koji će biti po etapama – rekao je predsjednik NK Dubrave Roko Ivanović.

Komentara 2

DI
dinamojavolim1
15:17 01.02.2015.

zivim 100 metara od klake i bilo bi mi jako drago da se ovo ostvari to je prekrasan centar samo ga treba obnovit

SS
sanja.samec
15:26 02.02.2015.

Granešina je na svega kilometar od Centra Klaka pa možemo naše školarce uputiti na tjelesni odgoj na Klaku, obzirom da škola nema dvorane a kamoli igrališta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije