Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Početak radova

Obnova škole u Frankopanskoj ušla je u drugu fazu

Grad Zagreb
16.04.2021.
u 16:04

Po završetku koji se očekuje najkasnije 31. prosinca učenici Hotelijerske škole preselit će se u zgradu bivšeg Učeničkog doma na Botićevom trgu,a u zgradu će useliti Glazbena škola Blagoje Bersa

Započela je druga faza obnove bivše zgrade Hotelijersko-turističke škole, buduće Glazbene škole Blagoje Bersa, a radovi obuhvaćaju sanaciju i statičko ojačanje na treću razinu seizmičke otpornosti.

Po završetku koji se očekuje najkasnije 31. prosinca učenici Hotelijerske škole preselit će se u zgradu bivšeg Učeničkog doma na Botićevom trgu, rekao je za posjeta gradilištu u petak pročelnik Ureda za obrazovanje Ivica Lovrić. Investicija je vrijedna oko 36 milijuna kuna, a prijavljena je, kazao je, i na EU Fond solidarnosti.

Zgrada u Frankopanskoj je među 13 obrazovnih objekata od 175 koliko ih je stradalo u potresu, a još nisu obnovljeni. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije