Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESELJENJE UČENIKA

Objavljen raspored premještaja učenika iz škola oštećenih u potresu

Prazne učionice i hodnici
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
20.05.2020.
u 16:12

Od 7. rujna 2020. godine, kada je predviđen početak nove školske godine, učenici škola oštećenih u potresu nastavu će pohađati u školama koje nastavu organiziraju u jednoj smjeni

Grad Zagreb danas je objavio raspored premještaja učenika srednjih škola oštećenih u potresu koje neće biti spremne za rad prvog dana iduće školske godine. Tako će od 7. rujna 2020. godine, kada je predviđen početak nove školske godine, nastavu pohađati u školama koje nastavu organiziraju u jednoj smjeni. Te će škole nastavu privremeno organizirati u dvije smjene kako ne bi došlo do situacije da učenici jedne škole nastavu pohađaju isključivo u popodnevnoj smjeni.

Učenici Gornjogradske gimnazije preselit će se u XV. gimnaziju,  učenici Gimnazije Tituša Brezovačkog u I. gimnaziju, dok će se dio učenika Prve ekonomske škole preseliti u Prirodoslovnu školu Vladimira Preloga, a dio u Industrijsku strojarsku školu.

Nadalje, Hotelijersko-turistička škola seli se privremeno u Školu za cestovni promet, Škola za klasični balet i Umjetnička plesna škola Silvije Hercigonje u Pučko otvoreno učilište, dok će učenike Škole primijenjene umjetnosti i dizajna podijeliti u IV. gimnaziju i OŠ Kajzericu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije