Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BHV Education

O školovanju u inozemstvu u Danskoj, Japanu na sajmu školovanja

sajam
Tomislav Miletic/PIXSELL
05.11.2014.
u 09:22

Na sajmu će se moći saznati sve o besplatnom studiju na sveučilištima u Danskoj ili o studiranju uz osigurane studentske kredite u Velikoj Britaniji i Nizozemskoj

Najstarija konzultantska tvrtka u Hrvatskoj BHV Education organizira 4. međunarodni sajam školovanja u inozemstvu, karijere i profesionalne orijentacije.

U hotelu Sheraton u subotu, 8. studenog od 10 do 18 sati predstavit će se škole jezika, srednje škole, više od dvadeset fakulteta iz inozemstva... Mladi će moći saznati sve o besplatnom studiju na sveučilištima u Danskoj ili o studiranju uz osigurane studentske kredite u Velikoj Britaniji i Nizozemskoj.

Srednjoškolcima BHV Education nudi stipendiju i za završetak srednje škole u Japanu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije