Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI PUNKTA

Zagrepčani od sutra mogu primiti cjepivo Janssen bez naručivanja

Zagreb: Masovno cijepljenje protiv koronavirusa na Velesajmu
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
12.07.2021.
u 16:31

Cijepljenje se provodi od utorka do petka od 8 do 12 sati, a u subotu samo na Zagrebačkom Velesajmu u vremenu od 8 do 12 sati

Građani grada Zagreba od sutra mogu primiti cjepivo Janssen bez prethodnog naručivanja na jednom od tri punka koja su na raspolaganju.

Građani već 22. dan nakon cijepljenja mogu izvaditi svoju EU digitalnu COVID potvrdu o cijepljenju nakon cijepljenja Janssenom, a građani cjepivo bez prethodnog naručivanja mogu primiti na jednom od tri punkta za masovno cijepljenje, a to su Dom sportova, sportska dvorana gimnazije Lucijana Vranjanina i sportska dvorana Srednje škole Jelkovec u Sesvetama.

Cijepljenje se provodi od utorka do petka od 8 do 12 sati, a u subotu samo na Zagrebačkom Velesajmu u vremenu od 8 do 12 sati, stoji u priopćenju.

- Odaziv Zagrepčana na javni poziv je zasad iznimno povoljan, a na cijepljenje bez prethodnog naručivanja dnevno dođe oko tisuću građana, govore iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo ''Dr. Andrija Štampar''.

VIDEO Što je zapravo delta soj koronavirusa i koliko je opasan?

 

 

Komentara 2

Avatar Nlnja
Nlnja
18:34 12.07.2021.

Ostani zdrav, ne cijepi se.

DU
Deleted user
21:27 12.07.2021.

jel to ono cjepivo što dolazi sa porcijom ražnjića ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije