Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Sveučilišnih igara

Novih 500 stabala na Jarunu, pomognite u sadnji!

jarun
Foto: RŠC Jarun
12.03.2016.
u 11:50

Sadnice će saditi hrvatski sportaši i gradonačelnik Milan Bandić u ponedjeljak u 8.30 sati

Na zapadnom dijelu RŠC Jarun gradonačelnik Milan Bandić te proslavljeni hrvatski sportaši u ponedjeljak u 8.30 sati posadit će nove sadnice na livadama RŠC Jarun.

U susret Europskim sveučilišnim igrama "Zagreb Rijeka 2016." Zagreb kao grad domaćin poklanja svojim građanima 500 sadnica stabala koje će biti posađene na RŠC Jarun tijekom idućeg tjedna. Od tog broja 300 sadnica će se simbolično posaditi uoči početka igrada, a dodatnih 200 Grad Zagreb poklanja radi oplemenjenja flore i faune oko Jarunskih jezera.

- U realizaciju ovog projekta uključile su se Podružnica Zrinjevac Zagrebačkog holdinga i ustanova Upravljanje sportskim objektima na čijim će se sportskim borilištima i održavati natjecanja. Pozivamo vas sve da nam se u što većem broju pridružite u ponedjeljak na Jarunu - kažu iz RŠC Jarun.

Komentara 2

DU
Deleted user
15:08 12.03.2016.

Ma koja pomoć? Kada je tamo Gradonačelnik drveće će se samo posaditi. Još kada se pridruže njegovi najbliži suradnici, kao od stijene odvaljeni Kalinić, Kojić, Bernardić, Ljubičić-Kikaš, Laco, D.Ljuština, Šoštar,Jelavić, Bulum, Zekovićka,Pavičić-Vukičevićka, Ivan Tolić prekaljen u sadnji, ma Jarun ćee nadmašiti Maksimir..

KS
krao_sam
16:40 12.03.2016.

I onda dodje otac domovine,hrvat na kvadrat,dva mandata vrijedan covjek i ukrade stablo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije