Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konkurencija

Novih 320 parkirališnih mjesta 
za pet kuna po satu

Parkiralište Branimirova
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
06.11.2013.
u 08:30

U Novoj Branimirovoj uređeno i otvoreno privatno parkiralište

Pet kuna za automobile i deset kuna za autobuse cijena je sata parkiranja na novom parkiralištu u Novoj Branimirovoj odmah uz željezničku prugu. Riječ je o privatnom zemljištu danom u zakup tvrtki Golubica parking d.o.o. koja u Zagrebu kod Cibone već ima dva privatna parkirališta – jedno kod Tratinske, drugo kod Andraševe ulice.

Novo privatno parkiralište, čiji su zakupci vezani uz braniteljsku zadrugu Golubica eko i zapošljavaju branitelje i djecu poginulih branitelja, ima mjesta za 320 vozila, a mjesečna karta za osobna vozila stoji 300 kuna.

– Parkiralište smo sami uredili i tu investiciju financirali iz vlastitih sredstava. Otvoreno je prije dva dana – poručili su iz Golubica parkinga, naglašavajući da nikakve druge detalje o zakupu ne žele otkriti pravdajući se da je to poslovna tajna. Zemljište na kojem je parking uređen nije u vlasništvu Grada pa gradski oci kao ni oni iz Zagrebparkinga o novim mjestima za koja je sat parkiranja znatno jeftiniji nemaju baš nikakvog pojma.

No, kako poručuju, potencijalna konkurencija im ne smeta niti im ugrožava zaradu.Ipak, ni nova konkurencija s trona najjeftinijeg parkiranja u gradu nije skinula centar Cascade koji raspolaže sa 135 mjesta, a u kojemu sat vremena parkiranja stoji četiri kune.

Dvostruko jeftinije od prava na dvosatno parkiranje u prvoj zoni onih parkirališta kojima upravlja Zagrebparking.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije