Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLIMA se vlast u Zagrebu

Novi udarac: Država tuži Plinaru Zagreb zbog enormnih računa, Tomašević je želi prodati

24.03.2022.
u 22:34

Dva su nova velika problema za Zagrebački holding, ali i za gradsku upravu, a oba imaju itekakve veze i s koalicijom između platforme Možemo! i SDP-a koja je na klimavim nogama već neko vrijeme.

Komentara 48

AL
alanya
01:11 25.03.2022.

Prodaja Plinara je političko samoubojstvo. Uz loše i krajnje socijalno neosjetljivo otpuštanje radnika Holdinga, dok istovremeno zapošljavaju svoje pajde na pozicije direktora putem fiktivnih natječaja, TT je prebrzo izgubio i najmanju šansu da osvoji sljedeći mandat....čekamo reakciju SDP -a koji ga može rušiti na sljedećem proračunu i preuzeti kormilo grada koji je oduvijek socijademokratski orijentiran.

ZJ
Zjako
01:31 25.03.2022.

Treba misliti a to boli, nemaju oni pojma o poslu.

KL
Klavocin
06:11 25.03.2022.

Ovako svako može radit, prodati, davati otkaze, ali plana nema kako i kaj dalje. On mora naći novce da isplati dug onom koji ih je postavio za šefa zg. Tak se uvalio i Bandić, imao je zločeste mecene iznad sebe i kak je završio. Inače kaj znače otkazi u holdingu, pa kak će naći novac za otpremnine, to su milijarde. On nikad nije ništa radio kao ni oni oko njega, nemaju svi zajedno 30 god staža, ali ljudi su naivci pu puše priče o savjetniku da je senf radio po svijetu, a kad ga pitaš gdje neme odgovora. Bolje da ode sam jer kad ga mecene prime nema više mahanja glavom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?