Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvartovska tribina

Novi kontejner za plastiku bit će u Tržnoj ulici

plastika kontejner
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
06.02.2015.
u 11:30

Tijekom ove godine kante za smeće dobit će svi korisnici usluga odvoza otpada u gradu, kažu u Čistoći

Na pitanja stanovnika Gornje Dubrave objavljujemo odgovore Elektre Zagreb i Čistoće.

Može li se na uglu Žutog brega i Sjeverne ulice sagraditi dodatna trafostanica zbog pada električnog napona? Ondje postoji zemljište u vlasništvu Grada.

HEP: HEP-Operator distribucijskog sustava d.o.o. Elektra Zagreb već godinama rješava teškoće s naponom na mreži interpolacijom novih transformatorskih stanica.

Građani koji imaju problema s naponom trebaju se javiti izravno u Elektru Zagreb. Za spomenuto područje nismo zaprimili žalbu na kvalitetu opskrbe električnom energijom temeljem koje bismo izvršili potrebne izvide i mjerenja. Zaprimimo li takvu vrstu žalbe, nakon izvida, u slučaju potrebe, izradili bismo projektni zadatak te ako se pokaže da bi gradnja nove transformatorske stanice na tome mjestu poboljšala energetske i posebno naponske prilike u niskonaponskoj mreži, pokrenuli bismo izradu projektne dokumentacije.

Može li se kod Ulice Hrvatskog proljeća i Tržne ulice postaviti kontejner za plastiku?

Čistoća: Obilaskom lokacije na uglu Ulice Hrvatskog proljeća i Tržne ustanovljeno je da postoji mogućnost postavljanja spremnika za odvojeno prikupljanje otpadne plastike i stakla do postojećeg spremnika za otpadni papir. Spremnike ćemo postaviti ovih dana.

Kada ćemo dobiti kante za smeće u MO Oporovec?

Čistoća: Podružnica Čistoća planira podijeliti spremnike za miješani komunalni otpad svim korisnicima usluge odvoza otpada u Gradu Zagrebu, u što kraćem roku, svakako tijekom ove godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije