Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠALA NA RAČUN GRADONAČELNIKA

Novi grb grada Zagreba - znak za parkiralište

parking
02.10.2009.
u 11:29

Nakon što je od 1. listopada, unatoč velikom otporu, uvedena naplata parkiranja na Vrbiku i Cvjetnom naselju, internetom je počeo kružiti zanimljiv e-mail s novim grbom glavnoga grada Hrvatske.

S obzirom na to da se Zagrepčani nikako ne mogu obraniti od prisilne naplate parkirališnih mjesta, posebice ispred svojih domova u svojim naseljima, "od muke" su se protiv toga odlučili boriti humorom.

Naime, nakon što je od 1. listopada, unatoč velikom otporu, uvedena naplata parkiranja na Vrbiku i Cvjetnom naselju, počeo je kružiti zanimljiv e-mail s novim grbom glavnog grada Hrvatske.

Novi grb grada Zagreba tako više ne prikazuje zeleni brijeg Gradec, utvrdu Gradec s tri kule, zlatna vrata koja simboliziraju gostoljubivost građana i zaštitu svakom gostu već prikazuje veliko bijelo slovo P za parkirališno mjesto - za mnoge građane novi simbol grada Zagreba.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
21:02 02.10.2009.

To znači da je cijeli Zagreb jedno velio parkiralište,gdje je najdulje parkiran ...Bandić,a njegovo mjesto plačaju zagrebčani.

RO
romictea
12:23 02.10.2009.

Volio bih da neko pravni i prometni expert obijasni, razliku u zauzimanju prostora javnoprometne povrsine izmedju vozila u kretanju i vozila u mirovanju. I zasto se posebno naplacuje zauzimanje prostora kad je vozilo parkirano. Razumijem i potpuno mi je jasnono naplata u javnim garazama i drugim povrsinama ili obijektima gdije se vozila i cuvaju. Odavno sam pisao kako bi ispod svakog parka trebalo izgraditi javnu garazu i to naplacivati, ako nema novca dajte taj projekt i prostor u kocesiju i neka izgradi netko drugi i neka ubire profit odredijeni broj godina, a ne kao recimo tunel Ucka mi izgradili i onda nes[posobni njime upravljati pa dali zlatnu koku francuzima u ruke. Trebalo bi javno izvrsiti egzekuciju nad onim tko je sa tom idejom dosao i tko je za nju lobirao i tko je podpisao tu koncesiju.

OB
-obrisani-
12:48 02.10.2009.

Pa znaš tko je njihov frend bio i lobirao za frenchije na svakom koraku? Sad se maknuo iz politike \"uživati\" u plodovima teško stečene provizije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije