Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za zagreb biraj 2

Novi broj za Taxi Cammeo, a u Eko taksiju centrala

'10.03.2011., Radnicka, Zagreb - U sjedistu novog koncesionara Taxi Cammeo pripremaju se vozila za pocetak rada.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
Patrik Macek/Pixsell
25.09.2013.
u 08:10

Taxi Cammeo uvodi jedinstveni broj 1212 za cijelu Hrvatsku, a pozivi idu preko Hrvatskog telekoma uz cijenu od 1,25 kn/poziv iz fiksnih mreža te 2,40 kn/poziv za pozive iz mobilnih mreža.

Broj 0607100 ukida se i uvodi se novi jedinstveni broj 1212. Poruka je to koja je od Taxija Cammeo ovih dana stizala na mobitele Zagrepčana, uz potvrdu o dolasku vozila na željenu adresu. 

Vlasnik Cammea Kosta Minovski potvrdio nam je da se broj uistinu ukida te će se vozila kroz koji dan moći pozvati isključivo na broj 1212. Ujedno se ukidaju i fiksne linije u Rijeci i Osijeku. 

- To će biti unificirani broj za Cammeo Hrvatsku, a kad korisnici zovu morat će samo izabrati 2 za Zagreb, 3 za Osijek ili 4 za Rijeku. Broj nije zaključan na mobilne mreže pa se ni pri pozivu s mobitela neće morati pritiskati nula prije biranja broja, pojasnili su nam u Cammeu. 

U tvrtci smatraju kako su upravo po broju 1212 postali prepoznatljivi te očekuju da će se uvođenjem jedinstvenog broja mnogo brže realizirati usluge, odnosno korisnici će prije stići do željenog vozila. Doznajemo i kako 060 broj nije bio dovoljno profitabilan. 

Pozivi idu preko Hrvatskog telekoma a cijena je poziva 1,25 kn/poziv iz fiksnih mreža te 2,40 kn/poziv za pozive iz mobilnih mreža. 

Novosti u Eko taksiju

Novosti uvode i u Eko taksiju zbog čeka su u ponedjeljak korisnici iskusili poteškoće pri naručivanju vozila. 

- Prelazimo na novu centralu koja će poboljšati uslugu, bit će manje čekanja na centralama, a kad se nazove uz popratnu glazbu automat će vas obavijestiti koji ste po redu, kazali su nam u Eko taksiju. 

Centrala je dosad bila pogođena tako da ne može primiti više od deset poziva, te se nisu primali novi pozivi ako je ispunjena kvota. U ponedjeljak predvečer novi sustav prolazio je kroz finalizaciju i taksi nije bilo moguće dobiti jer se veza prekidala.

- Vjerojatno u trenutku kad je korisnik nazvao, trebala bi biti muzika, a nakon muzike ste korisnik je trebao čuti npr. treći ste na redu, ali kako se ništa nije čulo, pretpostavljamo da su korisnici mislili da je pukla veza te su prekidali pozive, pojašnjenje je Eko taksija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije