Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugo čekanje

Novac za prijevoz đacima do kraja idućeg tjedna

Škole
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
15.05.2015.
u 09:00

Od danas sredstva sjedaju onima iz 22 škole, a idućeg tjedna za još 23. To je novac koji su roditelji za prijevoz subvencionirali od siječnja

Zamjenik zagrebačkog pročelnika za obrazovanje Dinko Vukelić najavio je da će najkasnije do kraja idućeg tjedna isplatiti novac za prijevoz učenika iz Zagrebačke županije koji nastavu pohađaju u Zagrebu. Danas bi trebao biti uplaćen novac za 22 škole, a idući tjedan za još 23.

Riječ je o povratu novca roditeljima za subvenciju troška prijevoza učenika od siječnja do lipnja ove godine, a kojim Ministarstvo obrazovanja pokriva 75 posto cijene prijevoza učenika. Novac do roditelja dolazi posredstvom škola koju pohađaju njihova djeca. Županija je novac za prijevoz učenika njihovih škola isplatila je još u ožujku.

Vukelić je ranije objasnio da Zagreb, iako je dobio sredstva od Ministarstva nije ih poslao roditeljima “jer je u prikupljenoj dokumentaciji za više od 1500 učenika uočen i određeni broj nepotpunih i neispravnih podataka”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije