Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvartovska tribina

Nova je tribina u četvrti Novi Zagreb-zapad, 19. veljače

Kvartovska tribina
Dalibor Urukalović/PIXSELL
12.02.2014.
u 11:00

Jednosatna rasprava održat će se u srijedu 19. veljače u 18.30 sati u Društvenom domu Sveta Klara, Mrkšina 40a. Pitanja, prijedloge, primjedbe šaljite od danas na gradska@vecernji.net ili zovite na 01 63 00 455.

Nakon održanih tribina u četvrtima Gornji i Donji grad, Stenjevec i Sesvete Večernjakov tim već u srijedu 19. veljače organizira novu Večernjakovu kvartovsku tribinu namijenjenu stanarima gradske četvrti Novi Zagreb-zapad.

Tribina će se održati u Društvenom domu Sveta Klara u Mrkšinoj ulici 40a s početkom u 18.30 sati.

U jednosatnoj raspravi tako ćemo s pročelnicima gradskih ureda i njihovim pomoćnicima, ali i predstavnicima Zagrebačkog holdinga tražiti odgovore na brojna pitanja među kojima su svakako najvažnija rješavanje problema kanalizacije u Ježdovcu, gradnja novih škola na Kajzerici i u Hrvatskom Leskovcu, ali i gradnja dječjih vrtića u Svetoj Klari, Hrašću i Kajzerici, ali i pokušati doznati kada će se na području spomenute gradske četvrti otvoriti dom za umirovljenike i novi društveni dom.

Večernjakov tim od srijede 19. veljače pratit će sva događanja u toj četvrti i s čitateljima pokušati riješiti probleme kako bi nam život u kvartovima bio ugodniji.

Stanovnici gradske četvrti Novi Zagreb-zapad već od danas mogu svoja pitanja, prijedloge i probleme slati na e-mail gradska@vecernji.net ili pitanje postaviti telefonski na broj 01/6300-455.

Na sva pitanja bit će odgovoreno u tiskanom i online izdanju Večernjeg lista nakon tribine. Nastavit ćemo pisati o problemima koji muče stanovnike te gradske četvrti kao i pratiti obećanja odgovornih. Do srijede će Večernjakov tim nastaviti objavljivati odgovore Sesvećanima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije