Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARKING

Neugodno iznenađenje za stanovnike Središća: 'Pauk ide i redom diže...'

Pauk diže aute u Središću
Foto: Facebook/Središće
1/3
30.08.2019.
u 11:04

Facebook grupa kvarta Središće smatra kako su ocrtavanjem prometnice izgubili 20-ak parkirnih mjesta.

Sve one koji su parkirali u zagrebačkom kvartu Središće na neobilježenom dijelu ceste, dočekat će neugodno iznenađenje kad se vrate. Zagrebparking je dignuo niz automobila u ulici Savezne Republike Njemačke, a crtana je i prometnica. 

Prema navodima Facebook grupe Središće, to znači kako su sada izgubili 20-ak parkirnih mjesta jer je ucrtana prometnica, a ne parkirna mjesta. 

 

Podsjećamo, stanovnici kvarta Središće saznali su prije nekoliko dana kako će s proširenjem parking zone postati druga zona. Ono što su i sami željeli kako bi riješili problem divljeg parkinga dovelo je do novih problema. 

Naime, svi oni koji su željeli kupiti kartu za povlašten parking čija cijena iznosi 40 kuna to ne mogu jer Središće još nije u sustavu. U sustavu će tek biti s 02.09 kada i kreće naplaćivanje parkinga. 

Naime, kartu mogu kupiti na šalterima Zagrebačkog Holdinga od 7h, a naplata počinje od 7:30. Na pitanje kako oni to mogu stići, još uvijek nije poznat odgovor. Iako su iz Vijeća Mjesnog odbora Središće kazali da su im iz Zagrebparkinga javili da u prvome tjednu primjene neće biti strožih kontrola, brojni građani nisu sigurno u to. 

 

Ključne riječi

Komentara 23

TM
trade_mark
12:00 30.08.2019.

pitanje: za kog ste glasali na zadnjim izborima? za bandića ko fol niste... a za koga jeste? za nikoga?? oooo... pa šta se onda sad žalite?! ne bi u nedjelju izašli na glasovanje, ali bi kritizirali i plakali kad vam milan stane na žulj. iduće godine budite pametniji. pusa u čelo!

DU
Deleted user
12:07 30.08.2019.

Samo i dalje glasati za Stranku krađe i korupcionarnosti Milan Bandić 365!

PL
Pljeskometar
12:41 30.08.2019.

Ne opravdavam čine gospodina bandića... Svi bi htjeli red u prostoru ali da se sankcije ne odnosi se na mene. Kad bih imao moć pauk bi radio 24sata i čistio ulice poput kružne jarun jezerska i mnoge druge. Ljudi parkiraju automobile na ulicu a smetlište imaju u dvorištu. Nažalost to su glasači i njima se ide na ruku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije