Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Neugodni mirisi u Varšavskoj nisu uvjetovani curenjem plina

Nakon što su naše ekipe u tom dijelu grada utvrdile da nema curenja plina, rad je prepušten ostalim službama, iznio je Davor Šestan, glasnogovornik Gradske plinare.
20. siječnja 2012. u 15:41 4 komentara 9 prikaza
varsavska (1)
Foto: Patrik Macek/Pixsell

Nesnosan smrad po pokvarenim jajima koji se danas oko 14 sati širio užim središtem Zagreba, u Varšavskoj ulici, najvjerojatnije su uvjetovali problemi s kanalizacijom. No, dok nadležne službe još rade provjere na terenu, najveći strah stanovnika srca metropole ipak je ublažen – iako se zbog smrada sumnjalo odmah na curenje plina, nema osnove za ovu bojazan, ističu iz Plinare.

– Oko 14 sati dobili smo dojavu o neugodnom mirisu u Varšavskoj ulici te poslali ekipu na teren kako bi provjerili da nije riječ o curenju plina. Nakon što su naše ekipe u tom dijelu grada utvrdile da nema curenja plina, rad je prepušten ostalim službama – iznio je Davor Šestan, glasnogovornik Gradske plinare.

Neslužbeno doznajemo da je izvorište neugodnih mirisa u središtu Zagreba koje je u poslijepodnevnim satima poprilično uznemirio tamošnje ugostitelje, ali i šetače, u kanalizaciji. Što konkretno smrdi – čeka se nalaz nadležnih službi.

Koronavirus Italija
NAŠ DOPISNIK SVJEDOČI KAOSU U ITALIJI
‘Ovdje se događa nešto čudno, virus je možda mutirao’
Divaaa
BEAUTY OTKRIĆE
Konačno sam pronašla rutinu za čišćenje i njegu lica
  • .zeitgeist.:

    Iskreno se nadam da je taj smrad produkt raspadanja tijela T.H.

  • trade_mark:

    leš javnog interesa poznatiji (tzv. \"šoping centar cvjetno\") je počeo truliti, pa eto... smrdi.

  • Vito:

    Što konkretno smrdi – čeka se nalaz nadležnih službi. Možda je Ustavni sud otvorio tužbu zbog nezakonite gradnje horvatinčićevog rugla pa su donijeli presudu pri otvorenom prozoru... Možda je sam tomislav horvatinčić prošao Varšavskom pa ostavio trag ubojice zasobom...