Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OZLIJEĐENIH

VIDEO Nesreća u Zagrebu: Kombi se zabio u tramvaj, sve je puno stakla

Foto: Čitatelj
1/3
17.01.2022.
u 09:49

Žena koja je sjedila uz prozor srećom nije pretrpjela ozbiljne posljedice

Nema ozlijeđenih u prometnoj nesreći koja se danas ujutro dogodila kod Britanskog trga u Zagrebu, ali putnici tramvaja u koji se s retrovizorom zabio kombi u šoku su.

Zbog puknuća prozora, kako doznajemo, sve je bilo puno stakla. Žena koja je sjedila uz prozor srećom nije pretrpjela ozbiljnije posljedice, dobro je, ali je u šoku.

Zbog nesreće je došlo do poremećaja u prometovanju nekih tramvajskih linija.

– Tramvaji linija 1, 6 i 11 prometuju preusmjereno Frankopanskom, Savskom i Jukićevom do svojih odredišta zbog prometne nezgode u Ilici – kratko su izvijestili iz Zagrebačkog holdinga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije