Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Troje ozlijeđenih

Pogledajte video sudara u Dubravi: krhotine pogodile djevojku

Prometna nesreća u Dubravi
Foto: Davorin Višnjić/Pixsell
1/22
07.03.2019.
u 14:53

Nesreća se dogodila na križanju Avenije Dubrava i Kapucinske ulice. Jeste li bili na mjestu događaja? Javite nam se na mail javi@vecernji.net.

Tri su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se danas u 12.45 sati dogodila u zagrebačkoj Dubravi.

U nesreći su sudjelovala dva vozila u pokretu i još dva koja su stajala sa strane, rekli su nam u zagrebačkoj policiji. Ozlijeđenima je pružena liječnička pomoć, a na teren su izašli i vatrogasci.

Pogledajte trenutak nesreće:

Nesreća se dogodila na križanju Avenije Dubrava i Kapucinske ulice, a po cesti su razasuti dijelovi automobila. 24 sata pišu da su krhotine pogodile djevojku koja je stajala na obližnjoj stanici.

Pogledajte video s mjesta nesreće:

Na snimci se može vidjeti kako se tamni BMW na Aveniji Dubrava zabio u crveni Audi R8 čeških tablica koji je dolazio iz suprotnog smjera. BMW je preletio cestu, dio pješačkog prijelaza i pločnika te se zabio u dva automobila parkirana na obližnjem parkiralištu, pišu 24 sata.

Prometna nesreća u Dubravi
1/22

>>Jeste li bili na mjestu događaja? Javite nam se na mail javi@vecernji.net.

Ključne riječi

Komentara 80

Avatar links
links
14:35 07.03.2019.

zatvor 10 god i 100000 kn kazne pa da vidimo...

Avatar TamiFlu
TamiFlu
14:03 07.03.2019.

identitet skriven kao zmija noge....sto je s onim malim kretenom s Ilice?? nestao u vidu magle(citaj: uglednih gradjana RH)

DU
Deleted user
13:51 07.03.2019.

Jeina sreca nema mrtvih,a moglo je lako biti,to je frekventna ulica,vrtici,skola,ducani,restorani....radi čega?Radi kretena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije